Povestea noastră

sageti albe

Câteva cuvinte despre cine suntem și de ce facem ce facem

Despre Asociația Cireșarii Pitești

Asociatia Cireșarii Pitești a luat ființă în anul 2021 la inițiativa prof. Marinescu Cosmin cu scopul de a completa educația copiilor prin intermediul activităților extrașcolare și al sportului.

Taberele Cireșarii invită copiii de toate vârstele să trăiască cea mai minunată experiență din viața lor. Întreaga echipă se va asigura ca toți participanții să înțeleagă spiritul cireșarii și puterea unui adevărat lider.

Activitatea noastră principală este  organizarea de tabere pe plan național și internațional cât și implementarea, conducerea și organizarea unor competiții sportive.

Echipa Asociației CIREȘARII PITEȘTI

Membrii echipei au o vastă experiență în domeniu pentru a oferi instruirea necesară fiecărui nivel de vârstă sau de pregătire al copiilor. Metodele de lucru sunt adaptate nevoilor individuale ale fiecărui copil pentru a putea obține cele mai eficiente rezultate.

Marinescu Cosmin

Profesor de educație fizică și sport, specializare – judo, certificat în cursuri de prim ajutor, masaj și supraviețuire, instructor autorizat de schi. Sunt o fire perfecționistă, preocupată de îmbunătățirea continuă a rezultatelor și sunt o persoană foarte optimistă care „atunci când schiază prin pădure, vede calea printre copaci” sau „nu contează de câte ori cazi, contează de câte ori te ridici” – principii pe care le promovez frecvent în rândul elevilor mei. Însă, principiul personal care mă ghidează în lucrul cu copiii este: „nu există elev slab, există profesor care nu e suficient de pregătit să îl facă să reușească”, fiecare copil are o inimă de campion. Președintele Asociației Cireșarii Pitești.

Stoica Adrian

Profesor de educație fizică și sport, specializare – fotbal, certificat în cursuri de prim ajutor și masaj, instructor autorizat de schi; cu o vastă experiență didactică alături de copii. În cei 20 de ani de experiență, am participat la numeroase competiții sportive, având rezultate deosebite cu copiii. Sunt o persoană creativă ce pune în prim-plan buna dispoziție și dezvoltarea calităților motrice și pshice la copiii de toate vârstele.

Marinescu Alexandra

Kinetoterapeut, certificată în cursuri de terapie ocupațională, prim ajutor și masaj, instructor autorizat de schi. Sunt o persoană deschisă, ambițioasă și motivată, îmi plac provocările și îmi stabilesc în mod constant obiective noi. Îmi place să lucrez cu copiii, să învăț despre nevoile lor și să îi fac să se simtă confortabil în prezența mea.

Stoica Raluca

Profesor de limba română și franceză; peste 15 ani vechime în Sistemul de Învatamant; interesată de propria formare (grad didactic I), sunt o persoană sociabilă, cu simțul umorului dezvoltat, empatică și cu abilitatea de a descoperi omul din spatele elevului, cu motivațiile, calitățile și capacitatea de a le dezvolta. Consider ca în spatele fiecarui copil este o persoană care are nevoie să fie văzută, ascultată, acceptată, încurajată.

Obiectivele principale ale asociației

Dezvoltarea aptitudinilor sociale
Respectul de sine și construirea de caractere
Abilități sociale și de comunicare
Responsabilizare și stimularea creativității prin jocuri
Promovarea practicării sportului
Promovarea unui stil de viață sănătos
Promovarea educației montane

DE ce noi ?

De ce să ne alegeți pe noi ?

Pentru că punem suflet în toate activitățile pe care le facem cu copiii în tabără și încercăm cât putem să-i facem să fie mai buni, mai prietenoși, mai ordonați, mai uniți, mai sportivi și deci mai sănătoși.

Pentru că experiențele trăite în taberele Cireșarii sunt de fiecare dată altfel, ca dovadă numărul mare de copii care se reîntorc în taberele noastre.

Pentru că avem confirmarea chiar din partea părinților că facem un lucru valoros pentru educația copiilor.

SPIRITUL CIREȘARII

Spiritul Cireșarii CREAZĂ o lume mai bună!

PRIETENIE

Avem grijă unul de celălalt, îi ajutăm pe cei care au nevoie!

Responsabilitate

Suntem de încredere!

Onestitate

Ne respectăm promisiunile!

Curaj

Ne învingem propriile temeri!

Respect

Respectăm regulile, colegii, instructorii, profesorii!

Echilibru

Suntem cumpătați, nu facem excese sau risipă!

Recunoștință

Apreciem ceea ce avem și pe cei care fac eforturi pentu noi!

Ecologic

Protejăm natura, protejăm viitoarele generații!

Înscriere Tabere Cireșarii

Formular de înscriere pentru taberele Cireșarii organizate de către Asociația CIREȘARII PITEȘTI!

Informații de contact
Selecție tabără
Alte informații necesare
Toate datele personale din prezentul formular de înscriere sunt colectate de către asociația noastră pentru a putea organiza listele de înscriere în tabere și pentru a comunica cu dumneavoastră legat de tabără.
Email: taberecireșarii@gmail.com / marinescucosmin28@gmail.com Persoană de contact: Cosmin Marinescu Telefon: 0722.190.649